Is het tijd om uw woning te laten opkopen?

Schakel een ontruimingsbedrijf in

Staat uw woning al heel lang te koop? Lijkt het er steeds meer op dat hij misschien nooit verkocht zal worden? Geen paniek, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid de woning te verkopen aan een derde partij. Dit kan een hele voordelige optie zijn voor huiseigenaars, helemaal als u inmiddels een nieuw huis heeft gekocht. Wilt u dus zo snel mogelijk af van dat blok aan uw been? Vraag dan eens aan een ontruimingsbedrijf of zij uw woning willen opkopen.

Waarom een ontruimingsbedrijf?

Bij het zoeken van een partij die uw woning wil opkopen, denkt u misschien: daarvoor moet ik bij een makelaar zijn. Misschien zelfs wel de makelaar die op dit moment uw woning te koop aanbiedt. Maar wist u dat er nog veel meer bedrijven zijn die woningen opkopen? En dat het ‘t misschien waard is om de prijzen en service van meerdere bedrijven naast elkaar te leggen? Het feit dat u uw huis nu snel moet verkopen, hoeft tenslotte niet te betekenen dat u dan automatisch een erg lage prijs hoeft te accepteren. Misschien komt u er dus wel achter dat een ontruimingsbedrijf u de beste prijs voor uw huis geeft. Waarom kan het verder voordelig zijn om zo’n bedrijf in te schakelen? Daar zijn meerdere redenen voor. Heeft u nog meubels of andere bezittingen in het pand staan? Zij halen graag het huis voor u leeg. Vervolgens weten zij waar u de inboedel het best kunnen opslaan, of kunnen ze een container leveren als alles bij het afval mag. Wilt u alles naar uw nieuwe woning vervoeren? Ook dit doen ze graag voor u. Zo heeft u, als het huis dan eindelijk is verkocht, weer rust. Geen extra kosten meer en alles in één keer afgehandeld door één partij.

Dag stress, hallo nieuw huis!

Is het dus tijd om eindelijk die oude woning uit uw hoofd te zetten? Zoek dan gauw op welk ontruimingsbedrijf bij u in de buurt actief is. Stop nu met het betalen van zinloze makelaarskosten en laat alles over aan deze specialisten. Dan kunt u eindelijk genieten van uw nieuwe leven in uw nieuwe huis!