Hoe kan ik een betaalbaar kantoor vinden?

Als u op zoek bent naar een kantoor

Heeft u behoefte aan een nieuw kantoor? Dan heeft u niet de meest ideale tijd gekozen. De woningmarkt is namelijk weer enorm op dreef in 2018. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook voor kantoren. Iedereen heeft weer geld en wil daardoor iets nieuws kopen. Er komt daardoor gelukkig een hoop te koop te staan, maar helaas wordt er voor elk pand de hoofdprijs gevraagd. Veel woningen en kantoren worden zelfs tegen opbod verkocht. Dus als u een nieuw kantoor wenst, grijp dan maar diep in de buidel. Toch? Nee! Er is gelukkig een veel goedkopere manier om te werken in een eigen, betaalbare ruimte. Kies voor een virtueel kantoor!

Hoe zit het met die woningmarkt?

Panden worden steeds duurder. Dat is nu ook in 2018 duidelijk geworden. Het verschil tussen de vraag- en biedprijs wordt namelijk steeds kleiner. Of er wordt juist overboden, zoals hierboven al beschreven. Naast dat de crisis voorbij is en mensen weer wat meer te besteden hebben, wordt ook het tekort aan woon- en werkruimte als reden genoemd van de hoge prijzen. Er is schaarste, dus er kan van alles gevraagd worden voor panden. Gelukkig hebben wij een manier gevonden om deze hoge kosten te omzeilen. Kies voor een virtueel kantoor. Zo’n kantoor biedt u het beste van beide werelden. Enerzijds beschikt u over een representatief pand waar u, als u wenst, kunt werken. Anderzijds bent u geen hoge kosten kwijt aan een duur pand.

Wanneer biedt een virtueel kantoor de uitkomst?

Een virtueel kantoor is ideaal als u soms wel op een kantoor wilt werken of vergaderen, maar u niet gebonden wilt zijn aan een vaste hoge huur of hypotheek. Daarnaast kunt u bij een virtueel kantoor vaak extra diensten afnemen. Hierdoor wordt ondernemen en werken voor u nóg eenvoudiger en comfortabeler. Zo kunt u meestal kiezen voor postverwerking en/of telefoonbeantwoording. Verder heeft een gemiddeld virtueel kantoor een receptie. U kunt de aan u gestuurde post laten ontvangen en doorsturen door de receptiemedewerker van het virtueel kantoor. Wilt u niet voortdurend op uw eigen telefoon gebeld worden door relaties of opdrachtgevers? Dan is er de mogelijkheid dat diezelfde receptiemedewerker uw telefoontjes kan opvangen. Ideaal, toch?

Kies ook voor een virtueel kantoor

Wilt u 2018 goed beginnen? Zeg dan vaarwel tegen dat dure pand. Of stop met zoeken naar een onbetaalbare kantoorruimte. Kies voor een virtueel kantoor! Er zijn in Nederland genoeg aanbieders van virtuele kantoren. Wij wensen u alvast heel veel werkplezier en lage kosten toe in uw virtueel kantoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *